SREČA JE V ZNANJU PRVE POMOČI ZA DOJENČKE IN MALČKE

SREČA JE V ZNANJU PRVE POMOČI ZA DOJENČKE IN MALČKE

Od 11. Junij 2024 ob 18.00 do 11. Junij 2024 ob 19.00

Lokacija: Vrtec Ravne na Koroškem, enota Solzice, Gozdarska pot 11a, Ravne na Koroškem

Objavil/a: Petra Penec

Kategorije: Predavanje

Hits: 89


Otroci so naš največji zaklad. Ker so radovedni, živahni ter še razvijajo svoje motorične sposobnosti in ravnotežje, so tudi bolj podvrženi poškodbam. Zato je pomembno, da imamo dovolj znanja za pravilno ukrepanje ter nudenje učinkovite prve pomoči.

Na predavanju se boste seznanili z:

Predavanje je namenjeno:

Predavatelj: Peter Kordež, reševalec v Zdravstveno reševalnem centru Koroške, sodelavec Koronarnega kluba Mežiške doline ter licencirani predavatelj prve pomoči pri Rdečem križu Slovenije. Svoje življenje namenja reševanju človeških življenj ter ozaveščanju ljudi, širitvi mreže znanja na področju nudenja prve pomoči.

Kdaj? Predavanje bo potekalo v okviru Tednov vseživljenjskega učenja 2024, v torek, 11. junija 2024, od 18. do predvidoma 19. ure, v prostorih Vrtca Ravne na Koroškem, Enota Solzice, Gozdarska pot 11a, Ravne na Koroškem.

Dodatne informacije: Udeležba na predavanju je brezplačna. Število udeležencev je omejeno. Prijave so obvezne preko spletne prijavnice na : https://prijave.snipi.si/nRtghL8pnB

Za dodatne informacije pokličite Majo Marijo Sadar (040 579 679).

Vabljeni, da se nam pridružite in se naučite, kako lahko še bolje poskrbite za varnost in dobro počutje vaših najmlajših.