Reiki

Ciljna skupina

Tečaj je primeren za vsakogar, ki je napolnil 18 let (lahko tudi od 16. leta dalje, a s privolitvijo staršev), in za vse generacije. Predznanje ni potrebno.

Cilji programa

Na delavnici se bomo seznanili s kratko zgodovino reikija in z uporabo te tehnike, uporabniki in o njenem delovanju. Pogovarjali se bomo o praktičnih primerih in o dvomih, ki prevevajo vsakega posameznika, ki sliši za to tehniko. Skozi delavnico bomo spoznali, da se metode lahko nauči vsak in je zelo preprosta.

PREDSTAVITEV ALTERNATIVNE ZDRAVILSKE TEHNIKE REIKI

Reiki je zelo stara zdravilska metoda polaganja rok ali kanaliziranja energije na daljavo, ki jo pod tem imenom poznamo samo dobro stoletje. Gre za prijetno toplo energijo, ki jo občutimo tako prevodniki kot tudi uporabniki.

Večina ljudi je o tej metodi že slišala, veliko jih misli, da jo poznajo. Informacije, ki krožijo med ljudmi, so mnogokrat popačene, in prav je, da o tem odkrito spregovorimo.

Po želji bomo organizirali tečaje (za prvo in drugo stopnjo), ki so lahko celodnevni (ob vikendih: sobota ali nedelja) ali razdrobljeni po korakih. Vsak bo razdeljen na teoretični in praktični del.

Vsi obiskovalci tečaja prejmejo gradivo in po opravljenem tečaju tudi potrdilo.

   
   
   
   

Informativna prijava na tečaj

Polja označena z (*) so obvezna!
Invalid Input

Manjkajoč podatek!
Manjkajoč podatek!
Neveljaven ali manjkajoč podatek!
Manjkajoč podatek!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Izberite!
Invalid Input
Neveljaven podatek!
Invalid Input

Manjkajoč podatek!
Neveljevno!