Zadnje prosto mesto na začetnem tečaju šivanja

Zadnje prosto mesto na začetnem tečaju šivanja

Zapolnjujemo še zadnje prosto mesto na začetnem 30-urnem tečaju šivanja BODI SAM SVOJ KROJAČ, NADOBUDNI ZAČETNIK, ki bo potekal pod mentorstvom modne stilistke. Gre za zelo kvaliteten tečaj, na katerem se pridobi strokovno znanje. Primeren je za vse, ki se želite sami izpopolniti v šivanju in se te veščine naučiti na dolgi rok.

Vsi udeleženci na vsakem tečaju prejmejo skripta in navodila za izdelavo. Material za vaje in vajenice dobijo udeleženci na tečaju, material za izdelke pa prinesejo s seboj. Šivalni stroj za udeležbo ni potreben. Prav tako za udeležbo ne potrebujete predznanja.

Tečaji bodo potekali v prijetnem vzdušju, pod igle in blago vam bo gledala priznana šivilja s pedagoškimi izkušnjami, ki obvlada šivanje in vam bo znala svetovati ter pomagati na vsakem koraku in pri vsaki težavi.

Želimo si, da bi se na razpisanih tečajih zabavali, se naučili česa novega in pridobili znanje za izdelavo unikatnih izdelkov iz zbirke vaših navdihov, ki vam ga bodo zavidale marsikatere prijateljice in sosedje. Zato – podarite sami sebi ali komu drugemu tečaj šivanja, naredite z možgani odklop od vsakdanjih obveznosti, vzemite si čas le zase in se potopite v čarobni svet šivanja, ustvarjanja in iznajdljivosti.

Več o tečaju in prijave: https://lura.si/izpopolnjevalni-krog/sivanje/50-bodi-sam-svoj-krojac-zacetni-in-nadaljevalna-tecaja-sivanja.