Priprave na maturo iz znanja slovenščine: slovnica

Priprave na maturo iz znanja slovenščine: slovnica

Želite ponoviti ali nadgraditi znanje slovenske slovnice? Želite osvežiti znanje slovenščine iz gimnazijskega programa? Želite pridobiti občutek in védenje, kako se lotiti določene naloge na maturi in kako njeno navodilo povezati s teorijo, ki je v ozadju? Želite izgubiti tremo in stres ter postati bolj prepričani vase pred pisanjem preverjanja na maturi pri slovenščini?

Če ste odgovorili z »da«, potem je tale program pravi za vas, saj bomo v le 10 šolskih urah pregledno predstavili in strnjeno ponovili slovnico slovenskega jezika, znanje pa vam bo v veliko pomoč pri pisanju drugega dela mature iz slovenščine, tj. razčlembi izhodiščnega besedila, ki prinaša kar 30 % končne ocene pri tem predmetu.

Program SLOVENSKA SLOVNICA V 10 ŠOLSKIH URAH traja 10 pedagoških ur in bo potekal v manjši skupini udeležencev, tako da bodo lahko vsi odnesli čim več znanja.

Priprave bo izvajala profesorica slovenskega jezika in književnosti z bogato pedagoško prakso, zunanja ocenjevalka za maturo iz slovenščine pri RIC-u.

Pričnemo že 20. 3. 2019!

Prijave zbiramo preko spletnega obrazca (https://lura.si/izpopolnjevalni-krog/priprave-na-maturo/29-slovenscina/74-slovenska-slovnica-v-10-solskih-urah), osebno na LURA ali preko elektronske pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.