Priprave na maturo iz matematike

Priprave na maturo iz matematike

"Marsikaj iz matematike ne ostane v spominu, ko jo razumeš, pa se ob priložnosti ni težko spomniti tistega, kar si pozabil." (M. V. Ostrogradski)

Program Priprave na maturo iz matematike je namenjen dijakom, ki se pripravljajo na splošno maturo iz matematike na osnovnem nivoju in želijo strnjeno ponoviti in utrditi učno snov iz vseh štirih gimnazijskih let. Program je zasnovan sistematično, pregledno in je praktično naravnan (reševanje nalog, ki so pripravljene na podlagi maturitetnega izpitnega kataloga, z upoštevanjem predvidenih novosti na maturi 2021).

Srečanja bodo potekala enkrat tedensko preko platforme ZOOM, ob četrtkih popoldne, s pričetkom ob 17. uri. Vsako srečanje (načrtovanih je 16 srečanj) bo trajalo predvidoma 75 minut, celoten program pa bo obsegal 20 ur.

Z možnostjo postavljanja vprašanj, aktivnega sodelovanja in povratnimi informacijami o pogostih napakah dijakov na maturi vam program omogoča, da boste k maturi pristopili z več samozavesti in bolj trdnim znanjem. 

Predvideni pričetek: februar 2021 (oziroma takoj, ko se skupina zapolni; minimalno število udeležencev: 5).

Cena programa: 130,00 eur.

Program bo izvajala profesorica matematike z dolgoletnimi izkušnjami v gimnazijskem programu, zunanja ocenjevalka na maturi iz matematike pri RIC-u.

Več informacij o samem programu in prijavahttps://lura.si/izpopolnjevalni-krog/priprave-na-maturo/271-priprave-na-maturo-iz-matematike ali preko telefona (02 82 15 073) ali elektronske pošte (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).