Načrtujte si svoj sanjski vrt

Načrtujte si svoj sanjski vrt

Se želite s pomočjo strokovnjakinje naučiti, kako urediti okolico vašega domovanja? Vas mučijo vprašanja, kako načrtovati vrte, ki jih vidite v raznih revijah in bi si katerega od njih želeli imeti tudi doma? Kaj je pri načrtovanju okolice/vrta pomembno? Katere vrste vrtov poznamo? Ne veste, kam bi kaj zasadili, kje bi naredili kakšno potko, kako bi organizirali druge elemente v prostoru? Se vsako leto jezite zaradi trave okoli vašega doma, ker ni takšna, kot bi si jo želeli? ...

Za vas smo pripravili dve delavnici, na katerih bo izvajalka poskušala odgovoriti na zgornja in tudi druga vprašanja, ki vas mučijo na to tematiko. Načrtujte si svoj sanjski vrt bo vodila strokovnjakinja – Marija Herman Planinšek (Drevesnica Omorika). Izvedba bo potekala v torek, 16. 3. 2020, in v torek, 23. 3. 2020, ob 18. uri, in sicer preko spletne platforme ZOOM. Cena za obe delavnici je 5 .

Več informacij in prijave na telefonski številki: 02 82 15 073 ali preko elektronske pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Več dodatnih informacij in spletne prijave: https://lura.si/izpopolnjevalni-krog/vrtnarjenje/59-nacrtujte-si-svojo-sanjsko-okolico.