1, 2, 3 do zaposlitve!

1, 2, 3 do zaposlitve!

V okviru Koroškega informacijskega in svetovalnega središča (KISS) smo za vas pripravili sklop treh delavnic, ki vam bodo olajšale pot do želene zaposlitve. Lahko se udeležite vseh treh ali pa se prijavite le na posamezno. Delavnice so namenjene vsem, ki iščete novo ali drugo zaposlitev in bi radi razširili svoje možnosti.

  1. Prijava na delovno mesto – spremno pismo (1. 12. 2021)

Spremno pismo naredi na bralca vaše prijave na delovno mesto prvi vtis in vam odpira vrata do zaposlitvenega razgovora. Kako napisati ravno prav dolgo, slogovno neproblematično in slovnično pravilno spremno pismo, hkrati pa z njim pritegniti pozornost kadrovnika oziroma delodajalca? Na delavnici Prijava na delovno mesto – spremno pismo si boste ogledali primere kvalitetnih spremnih pisem, opozorili vas bomo na najpogostejše napake pri prijavi ter napisali spremno pismo naključnemu delodajalcu.

  1. Izdelava življenjepisa (8. 12. 2021)

Na delavnici Izdelava življenjepisa v Canvi si boste v prvem delu ogledali različne primere in oblike življenjepisov, seznanili pa se boste tudi s teoretično osnovo, kako napisati dober življenjepis in ga prilagoditi svojim izkušnjam in veščinam. V drugem delu delavnice boste spoznali spletno orodje za grafično oblikovanje Canva, v katerem se boste naučili oblikovati življenjepis, ki bo zagotovo pritegnil bralca k nadaljnjemu branju.

  1. Priprava na zaposlitveni razgovor (15. 12. 2021)

Zadnja v sklopu bo delavnica Priprava na zaposlitveni razgovor, ki vam bo omogočila, da se boste na razgovor dobro pripravili in s tem povečali svoje možnosti, da pridobite želeno zaposlitev. V prvem delu se boste seznanili, na kaj vse morate biti pozorni, v drugem delu pa bomo izpeljali simulacijo zaposlitvenega razgovora.

Brezplačne delavnice bodo potekale ob sredah, ob 10. uri, na spletni platformi Zoom.

Potrebne so predhodne prijave na:

☎040 566 747 ali

?Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.(napišite svoje kontaktne podatke in telefonsko številko) ali preko

?obrazca: https://forms.gle/hm3v5ro389ZwaCRA7.

Vabljeni!