Spoznavam besedo na dan (pripomoček za učenje slovenščine)

Spoznavam besedo na dan (pripomoček za učenje slovenščine)

Na dogodku bo Anja Strajnar, ki že več kot 10 let poučuje tujce slovenščino, soavtorica nekaj učnih gradiv za učenje slovenščine in avtorica Besede na dan, predstavila in prikazala, zakaj in kako je nastala Beseda na dan ter kako lahko to gradivo uporabimo pri pouku, tečajih ali učenju slovenščine kot tujega jezika. Učni pripomoček zagotavlja individualni pristop in omogoča številne raznolike aktivnosti, sproščenost pri učenju slovenščine kot tujega jezika in dokazuje, da je tudi učenje jezika lahko zanimivo, prijetno in zabavno. Vabljeni vsi, ki se ukvarjate s slovenščino kot tujim jezikom, poučujete učence tujce v osnovnih in srednjih šolah, vsi, ki delujete na področju izobraževanja odraslih, tudi vsi tisti, ki se šele učite slovensko ... Veseli bomo, če boste informacijo delili še s kom, ki bi ga vsebina dogodka zanimala. (Več o pripomočku Beseda na dan na spletni strani: https://besedanadan.si/.)

Dogodek organiziramo v sklopu 27. Tednov vseživljenjskega učenja in bo potekal v ponedeljek, 23. 5. 2022, ob 20. uri (predvidoma 45 minut), preko ZOOM-a ter je za vse brezplačen.

Povezava:

https://arnes-si.zoom.us/j/99664486166?pwd=RGNxR3NVMXpxaEZtMnFlY1dMUjJmUT09

Meeting ID: 996 6448 6166

Passcode: 262090

Kontaktna oseba: dr. Anja Benko, 041 313 838, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Vljudno vabljeni!

Ljudska univerza Ravne na Koroškem

(Dogodek sofinancira Občina Ravne na Koroškem.)